Cykling/vandringerbjudande

Att upptäcka Tivedens Nationalpark går bra både genom att vandra eller cykla och nationalparken erbjuder många fina vackra leder. Önskar ni tips på flera olika turer kan man t.ex även cykla Bottensjön runt och stanna på vägen och njuta av utsikten på Vaberget samt ta en fika i Forsvik.

I vårt vandrings och cykelpaket erbjuder vi er boende i våra nyrenoverade dubbelrum, en stärkande och härlig frukostbuffe samt ett picnic paket att ta med er på vandringen eller cykelturen. Picnic paketet består av en matig smörgås, frukt samt hemlagad mûslibar. Er kaffetermos kan ni fylla på i frukosten innan ni ger er av.

Vi har cykelparkering bakom hotellet (låsbart) och erbjuder även gratis parkering för er som är bilburna.

Bokningsperiod: 2021-04-12 – 2021-09-30

Pris per person i dubbelrum: 945 kr inkl moms Pris per person i enkelrum: 1240 kr inkl moms 

Bokning sker via mail till bokning@hotellrodesund.se alternativt
tfn 0505-61010. Uppge Cykling/vandringspaket.

Padelpaket

I samarbete med Karlsborg Padel erbjuder vi boende och spel på de nybyggda utomhusbanorna. Endast en kort promenad från hotellet och precis intill kanalen och campingen finner ni padelbanorna som erbjuder en magisk utsikt över både Vättern och Bottensjön.

Ni bor i våra nyrenoverade dubbelrum och kan spela padel både på ankomst och avresedagen.

Pris per person, boende i dubbelrum inkl frukostbuffé samt total 2 timmars padel –  1115 kr. Önskar ni enkelrum, lägga till en extra natt eller fler padeltider så meddela oss för prisförslag.

Bokningsperiod: 2021-05-17 – så länge man kan spela utomhus. Då padel är så populärt så rekommenderar vi att ni har god framförhållning för bästa tiderna:-)
Avbokning: 24 timmar innan ankomst (padeltiderna kan avbokas med 12 timmars varsel).

Bokning sker via mail till bokning@hotellrodesund.se alternativt
tfn 0505-61010. Uppge Padelpaket.

www.karlsborgspadel.se
#karlsborgspadel